vrijdag 29 juni 2012

Samples maken voor mijn nieuwe website

Het is even rustig geweest met het bloggen, we hebben een heerlijke vakantie in Portugal gehad. Tijdens de vakantie heb ik een aantal schetsen gemaakt, een paar van deze schetsen heb ik uitgewerkt in patronen.



Deze tailleslip wil ik in mijn nieuwe webwinkel gaan verkopen. (ik ben nog druk bezig met het vullen van de webwinkel) De slip heeft een moderne Vintagelook en word op bestelling geleverd in de maten XXS t/m XXXL. Ik wil voor dames, die moeilijker binnen het normale segment kunnen slagen, de mogelijkheid geven om ook in hun maat iets te maken. Dit is alvast een voorproefje van mijn nieuwe lijn. De mesh is super stevig en heel zacht, het draagt super. In de komende weken houd ik jullie op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.


Ik kon het niet nalaten om van dit stofje ook iets voor mezelf van te maken. Ik werd weer op het idee gebracht door Neeltje, zij had een hele mooie bustier gemaakt voor haar trouwdag. Ik heb voor het ander model van Merckwaerdigh gekozen.
Ik had hem al eens gemaakt zie hier Miss Seppie.

Detail van de halslijn
Ik heb de bustier niet gevoerd, alleen bij de cups, het is helemaal niet nodig. Ik vond de roosjes zo lief bij de slip, dat ik ze hier ook gebruikt heb. Achter elke naad is een balein verwerkt. Ik ga er nog een bolero bij maken in hetzelfde stofje.





10 opmerkingen:

simoneannemone zei

Jij hebt je vakantie niet alleen zonnend maar ook creatief doorgebracht met het tekenen.

Mooi model van slip heb je getekend en gemaakt.

Bustier is mooi! Mooie stoffen en de roosjes geven het ook weer wat extra. Het totaal geeft een stoer maar toch ook romantisch plaatje.

Sannalin zei

Dat was een vruchtbare vakantie om met zoiets moois terug te komen. Prachtige stof en leuke details dat beloofd wat voor de rest. Heel veel succes!

San

Ineke zei

Zoals altijd vind ik jouw creaties prachtig. Wens je heel veel succes met jouw eigen webshop!
Groeten, Ineke

Mariëtte zei

hoi hoi geweldig mooi succes met je webwinkel
Groetjes mariette

Emma zei

Wat een plaatjes zijn het weer geworden.Prachtige mesh is het ook. Is dat die je toen samen met Marjan had ingekocht?
Die bustier moet ik ook maar eens gaan maken.
Wow een webwinkel. 'k ben nieuwsgierig,joh.

Corina zei

Dat ziet er goed uit, en soms op een vakantie komen de ideen zomaar naar boven drijven. Vind het een hele mooie slip die je hebt ontworpen en gemaakt. Ook de bustier en de slip die je voor jezelf hebt gemaakt van de mesh zijn weer kei gaaf geworden. Veel succes met je webwinkel, ben benieuwd wat er zoal in komt.

Corina

Christine's Lingerie zei

Helemaal mooi, super slip en bustier. Succes met je webwinkel.

Christine

Couture Carrie zei

Beautiful set!
Love the camisole!

xoxox,
CC

Jos van KloskaCreAtief! zei

Ik weet zeker dat je webshop een succes gaat worden met al dat moois dat je maakt, wie wil er nu niet zo'n mooie tailleslip? En die bustier is trouwens ook prachtig!!

Marian zei

Prachtig!!! Ik heb je 'bustier'ook eens even goed bekeken, en ik vind het echt geweldig, die naad zo vanaf zijkant cup naar bijna m.vonder en die andere weer van halverwege naar m.v. boven, dat geeft echt een heel mooi beeld..
En die rode roosjes, zijn zo schattig...ben benieuwd wat je in je webwinkeltje gaat verkopen, een 2e Queen B dus van het forum..

Zijden jurkje deel 2

De satijnzijde die ik gebruik is best dun, om de stof wat meer body te geven, heb ik de stof tegengevoerd met een zwarte katoenen/zijde ...