zondag 8 juli 2012

Nog meer samples

Ik kan maar geen genoeg krijgen van het zebraprintje. Gisteren heb ik weer eens flink door mijn voorraad kantjes gespit en kwam er een tegen, die prima bij het meshstofje past. Mijn webshopje wordt aardig gevuld, ik ben nu voornamelijk bezig met het ontwerpen van slips, andere lingerie volgt later.

Vrijdag heb ik weer twee samples kunnen maken, een string en een bikini slip. De bikinislip heb ik opgeleukd met een stukje kant als extra detail en een rood roosje. Het achterpand is effen gebleven.


De string heeft in het zijpandje dezelfde kant verwerking gekregen. In het achterpandje is een applicatie verwerkt. Een klein ondeugend detail.Deze tailleslip had ik al eens getoond, die heb ik er weer bij gezet om het plaatje compleet te maken.


Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze 3 ontwerpen vinden.
Er komen ook nog andere versies uit in andere kleurtjes, die volgen later weer. Nog even en de deuren van de webshop kunnen echt gaan openen. :-))

6 opmerkingen:

simoneannemone zei

Ik vind ze alletwee leuk geworden.

Het kant bij de bikinislip en de details bij de string zijn heel mooi verwerkt.

Succes met je webshop!

Saskia

corina zei

ik vind ze erg leuk vooral de details in de slips zijn erg mooi geworden en geven ze net dat sjieke en toch ook ondeugende effect. Succes metje webshop.

Corina

Alice zei

Verrassende combinatie van kant met meshstof heb je weer bedacht, heel erg leuk geworden. Het messtofje ben ik weg van, zou ik zo een setje van kopen.
Groetjes, Alice

Marian zei

Erg mooi Diana, ik vind de string en de lage slip het mooist.

Maar ik denk dat dit ook te maken heeft met het model van je paspop,dan komt de hoge slip niet zo mooi uit.
Prachtige kantverwerking zo en een leuk ondeugend detail bij die string.

Sannalin zei

Je bent goed bezig! heel apart dat golvende stukje kant, je hebt weer erg je eigen crea hier op uit geoefend.

San

Couture Carrie zei

The thong is gorgeous!

xoxox,
CC

Zaza Zebra Bikini

Het lijkt wel een eeuw geleden, dat ik iets gepost heb op mijn blog...niet dat ik niets gedaan heb, in tegendeel, heb me een slag in de ron...