zondag 29 januari 2012

Leopard print and lovely french lace

Ik ben enorm gefasineerd door wilde katten, schitterende dieren zijn het. Hoe gaaf is het dan, dat je allerlei stofjes kunt kopen met tijger- panter-, en luipaardprintjes. In combinatie met een mooi kantje, kan het een erg sjiek lingeriesetje worden.
                                                                            
Een paar weken geleden heb ik het nieuwste boek van Beverly Johnson gekocht. Ik heb voor het eerst een romp getekend middels haar methode. Ik blijf nieuwsgierig en probeer uit alle methodes de  makkelijkste en fijnste manier te vinden om een bh te maken. Het tekenen van een romp is met deze methode erg goed te doen. Je tekent aan de hand van je eigen maten en beugel de romp. Het deel van het rugpand pas je aan op het rekpercentage van de stof, die je gebruikt.

Voor het tekenen van de slip en string blijf ik trouw aan de cursusmap van Marjan, die zitten zo super, doordat ze een aantal verschillende slips, boxer en string erin heeft toegevoegd, kun je elke slip tekenen, uiteraard naar je eigen fantasie.

Ik heb me afgelopen week heerlijk uitgeleefd om een nieuwe set te maken voor mezelf. Een bh met een slip en string. Ik heb gekozen voor een luipaardprint en een mooie Franse eyelash kant. Het stofje heb ik ooit bij Dini van Danglez gekocht en het schitterende kant bij Margreet van Dam van Merckwaerdigh

13 opmerkingen:

simoneannemone zei

Wat heb je weer een mooi setje gemaakt. Stoer maar toch weer elegant,

Mooi die luipaardprint in combinatie met het kant.

Saskia

Jessica zei

Wat een prachtige lingerieset heb je gemaakt. Helemaal mijn stijl ;-)
Juist dat ondeugende (luipaardprint met kant) en een mooie achterkant van de BH staat me enorm aan.
Jessica

Firewoman zei

Wat een mooie set. Over het algemeen vindt ik een dierenprint 'to much'. Maar deze combinatie ziet er sjiek maar toch sexy uit. hier mag je trots op zijn.

Neeltje

corina zei

een heel erg mooi setje weer mooie combinatie en ook weer heel erg mooi gemaakt.

groetjes Corina

Jos zei

Mooi hoe jij alles met elkaar combineert: tekenmethodes, leverancciers en materialen :) Weer een echte poetsie zo met onverwachte details. Super!

Handige Handjes zei

Ik vind het een geweldige set! Het klopt gewoon: ontwerp, stof en verwerking van dit alles tot een elegant geheel. Veel plezier met dragen...miauw!

Couture Carrie zei

Amazing set, darling!
Loooooove animal prints!

xoxox,
CC

Sigrid zei

Wow, wat mooi weer, krijg acuut zin om de lingeriematerialen tevoorschijn te halen. De achterkant is erg speciaal, fantastisch werk.

Sannalin zei

Prachtig Diaan! ik had hem al in het echt gezien toen hij nog niet helemaal af was, maar die dierenprintjes zijn wel errug leuk hoor en heel sexy zo met dat kant!

Kim zei

oh Diana, wat ontzettend GAAF! Keigaaf! Prachtig, een beetje stout en toch stijlvol. Ik vind m geweldig!

Jos zei

gefeliciteerd met je liebster award!
http://creabh.blogspot.com/2012/01/liebster-award.html

TIALDA zei

Ook ik ben gek van dierenprintjes en eyelash kant ;-) Vind deze combinatie weer helemaal te gek! En knap dat je weer een andere tekenmethode integreert. Ik denk dat er straks je eigen methode uit te voorschijn komt!!

Emma zei

Hoi Diana,
Ik ben weer onder de indruk van deze prachtige set. Geweldig zoals jij toch steeds je eigen "handtekening" geeft aan de setjes.
En gefeli met je liebster award.

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...