zaterdag 7 januari 2012

bikini's voor mijn moeder
Vorige week had ik een bh voor Carrie uit Amerika gemaakt en had mijn moeder gevraagd, of ze deze wilde passen, voor de pasvorm. De cups zaten meteen goed voor haar, deze heb  ik nu ook gebruikt voor de nieuwe bikini's. 1e Kerstdag was ze hier en mocht ze samen met mijn schoonmoeder een stofje uitzoeken. Ze zag er 2 en kon moeilijk kiezen. Ze liet de keuze aan mijn schoonmoeder en mij over. Ik vond ze haar allebei heel mooi staan.

Ik heb de 1e bikini gecombineerd met matte zwarte lycra. De bikini's zijn helemaal gevoerd, voor de pasvorm vind ik dat altijd mooier, de slip kruipt dan minder snel tussen de billen, nadat je uit het zwembad komt. Maar dat is mijn opvatting. ;-) Lime/oranje/zwarte  (Christian LaCroix) bikini heeft bij de cups een los lapje stof, de stof is in het midden verbonden met een ring en vastgezet langs de oksel. Ik heb er deze keer voor gekozen om gewone schouderband te gebruiken, om eens uit te testen. Ik zie het bij merken als Parah ook, dat er schouderband gebruikt wordt.
Bij de fleurige bikini heb ik omvouwelastiek gebruikt om een leuk constrast te maken, het stofje heeft verder niets nodig. Het lapje heb ik een keer op marktplaats gescoord, het heeft prachtige intense kleuren.

Ze heeft de bikini's gepast en ze passen, ik moest alleen nog de sluiting vaststikken en mijn merkje erop stikken. Ik heb nog meer foto's gemaakt, zie deze link, dan kunnen jullie de foto's groter bekijken.11 opmerkingen:

V.S zei

Ik vind het stoer dat je lingerie kan maken
http://fashion-crushh.blogspot.com

corina zei

Zo die zijn weer heel erg mooi en uniek zal ze blij mee zijn. Kan best begrijpen dat ze niet kon kiezen ik zou dat ook hebben. Zal ze weer veel plezier van hebben. Fijn weekend.

Groetjes Corina

Saskia zei

Wat een leuke bikini's heb je weer gemaakt.
Snap ook best dat ze niet kon kiezen uit deze twees stofjes. Ze zijn allebei erg leuk.

Vind vooral de eerste heel mooi geworden. Mooi die combinatie met het zwart.

Saskia

Steffie zei

Kei schôn. Jullie mam is wel freet mee zo'n dochter. Da ge nog maar jarenlang voor haar alles mag maken. Applaus.

Firewoman zei

Wat een plaatje. Kan me voorstellen dat je moeder niet kon kiezen en wat fijn voor haar dat jij dat ook niet hebt gedaan ;-).

Groeten Neeltje

Jos zei

Wat zal je moeder weer stralen, zo leuk om in de creaties van je eigen dochter te lopen en dan ook nog de stofjes zelf uit mogen kiezen. Super!!

Marian zei

Geweldig!!! wat een lekkere vrolijke bikini's..ik zou ook niet kunnen kiezen,
Gelukkig voor haar dat ze niet kon kiezen, nu heeft ze er 2 ☺
Beide wer 'juweeltjes'

Diana 'poetsie' zei

Ze heeft de bikini's inmiddels gepast. Ik vond de zwarte het mooiste passen.
Ben nu nog bezig om een bijpassend topje te maken.

Alice zei

Wat zal je moeder blij zijn met zo'n handige dochter, ze is vast een zonaanbidster met een uitgebreide collectie badkleding.
Erg mooi geworden.
Groetjes, Alice

Kim zei

Wat een leukerds! Zijn inderdaad te leuke stofjes om uit te kiezen. Het model van de bikini gecombineerd met zwart blijf ik helemaal geweldig vinden.

Je bent een superdochter voor je ma!

Couture Carrie zei

Gorgeous pieces!
Love these prints!

xoxox,
CC

Bikini voor mijn zusje

Maakte vandaag deze bikini voor mn zusje, had best weer een beetje angst om weer bikini's te maken, omdat het al zolang geleden was....m...