vrijdag 8 januari 2010

Machine girl

Nieuw experiment.
Een tijdje geleden had Burdafashion een aantal schetsen geplaatst van de Duitse inzendingen van de Triumph awards. Ik vond dit wel een apart setje


Dit is uiteindelijk mijn ontwerp van de bh geworden. Ik heb aqua-blauwe lycra gebruikt en zwarte gaas. Ik heb padding gebruikt en een push-up beugel. De beugel loopt tot de onderkant. De bovenkant en mv binnencup van de bh heb ik verstevigd met zwart omvouwelastiek. Ik heb nog een sierschuifje gebruikt, om de cups mv aan te laten sluiten. Op de buste rimpelen cups een beetje, als ik de bh/bikini zelf aan heb, sluit het aan.
De achterkant heb ik bandjes gespannen. Alle bandjes zijn een voor een aangebracht en vastgestikt, precies op mijn maat. Ik heb dus achter nergens schuifjes gebruikt. Misschien dat ik er een bikinisluiting op ga zetten.
Ik heb nog wat extra foto's genomen, met de proefbh en aangepaste patronen, die kun je hier zien.
De slip moet nog gemaakt worden, ik kom een stukje stof te kort.

5 opmerkingen:

Peliroja zei

Ik vind hem echt prachtig geworden en heel origineel bovendien! Mooi afgewerkt met die bandjes zo. Knap dat je ze zo vierkant hebt gekregen, met vollere borsten lijkt me dat veel lastiger dan op het originele plaatje. Petje af!

Handige Handjes zei

Geweldig, hoe jij toch weer een een BH tovert!
Ik vind de bandjes heel mooi geworden..een prachtig lijnenspel. Mevr. MD kan wel inpakken!!

Alice zei

Leuke verwerking van gaas en lycra, dat geeft een mooi effect. Weer inventief hoe je van idee naar uitwerking gaat, de fotoreportage is erg leuk om te zien.

Diana 'poetsie' zei

Ik heb gisteren de bh 'uitgetest' en hij zit best lekker.:-)Misschien ga dit idee verder uitwerken voor een bikini.

Eric Jan zei

is ie te koop?
ergens?

zou m graag voor mn vriendin aanschaffen!

Zaza Zebra Bikini

Het lijkt wel een eeuw geleden, dat ik iets gepost heb op mijn blog...niet dat ik niets gedaan heb, in tegendeel, heb me een slag in de ron...