woensdag 6 november 2013

Voorbereidingen Ladies Night

 Over een paar weken is het alweer zover, dan is het weer Ladies Night in de Kentering. Deze keer worden er ook modeflitsen georganiseerd, DianaLingerieDesign doet ook mee. Ik ben al weken bezig met lingerie maken en oudere setjes aan te passen. Het begon met een aantal schetsen en mooie stofjes en kantjes.


 In september zag ik dit stofje op de facebookpagina van Lijfgoed, op sommige stofjes kun je op slag verliefd worden, dit is er een van.Het begint dan met het patroontekenen, op stof leggen en aan de slag. In de tussentijd zijn er een aantal klussen tussendoor gekomen. Dan is het weer zo fijn om verder te kunnen met de bustier. De cups zijn weer beplakt met vliesofix en verstevigd met padding.
 Hier wordt de applicatie op het midden voorpand gestikt. Ik heb de stof erachter weggeknipt. Bij de andere foto ben ik de cups in het voorpand aan het stikken.


 Het voorpand is nu klaar.8 opmerkingen:

Jos zei

*verliefd*!!

TIALDA zei

Nog verliefder!!! Hihi

simoneannemone zei

Heel veel succes en plezier bij de Ladies Night.

Als alle setjes er zo uit zien als deze dan komt het helemaal goed!

Saskia

Gondalien zei

Ziet er echt super uit.

Firewoman zei

Wauw, dat ziet er goed uit. We willen wel foto's van de uiteindelijke creaties hoor ;-)

Neeltje

Anoniem zei

Super! Precies wat ik mooi vind!

Gr. Miranda

Kim zei

Wow! Erg mooi!!!

Couture Carrie zei

So beautiful!
Love the print!

xoxox,
CC

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...