zondag 28 juli 2013

Colorblocking

Ik weet niet of ik deze keer aan het thema van het lingerieforum toekom. Ik heb in het verleden al een aantal bh's gemaakt, die met dit thema te maken hebben.
Zal ze als inspiratie nogmaals plaatsen, wie weet zie ik van de week nog een mooie combi, waar ik iets moois van kan maken.


Deze bikini komt uit 2009 gemaakt, de cups had in kleine blokjes gesneden en weer aan elkaar gestikt. Het patroon van de bh is van Merckwaerdigh PBH30
Dit is een zelfgetekende bh uit Lingerie II van Naaicentrum de Speld


Tankini gemaakt met de verrassingslycraZelf ontworpen tankini, patroon zelf getekendMet deze bikini heb ik in 2010 de Lingeriewedstrijd vrije ondermode gewonnen bij Eline Kleinvak.

 Deze bikini is meegegaan op vakantie naar Lesbos, die ben ik vergeten te laten zien, dus toch iets nieuws om te tonen.Het is een zelfgetekende bikini volgens het boek een Tweede Huid van Merckwaerdigh. De slip is een uitwerking van de slipcursus van Merckwaerdigh.
 Vind het een behoorlijk contrast met kleuren, het limegroen met aubergine/bordeaux

8 opmerkingen:

Jos zei

Leuk om je eerdere werk weer eens voorbij te zien komen ter inspiratie.
En wat een romantisch setje heb je voorjezelf voor de vakantie gemaakt!

corina zei

Mooi hoor, leuk om te zien vind die laatste heel erg mooi en inderdaad die had ik nog niet voorbij zien komen. Hele mooie kleuren.

Corina

Bets zei

Het blijft altijd leuk om bij jou te kijken komt altijd inspiratie genoeg naar boven maar die tijd waar haal ik dat vandaan?
gr bets

Karin zei

Dat ziet er allemaal super uit. Vind de Bh zwart met rood en violet helemaal top.

Marian zei

Wat een collectie colour blockings heb jij al :0
Die eerste moet wel een werk geweest zijn... en die laatste, prachtige bikini is het geworden, en leuk met die 'ribbels'' op het broekje, en een erg mooie combinatie van kleuren.....

TIALDA zei

Inspiratie moodboard uit je eigen collectie... Hoe gaaf is dat!!

Couture Carrie zei

Gorgeous pieces!
Loving the first bra!

xoxox,
CC

Marpet zei

Pfffffff ben gewoon keijaloers:)Geweldig!
liefs,marjolein

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...