maandag 15 april 2013

Lentezonnetje

Door alle berichten dat het afgelopen weekend 22 graden zou worden, ben ik ook uit mijn winterslaap gekomen. :D
Vorig jaar had ik een leuke bikini voor mijn zusje gemaakt, helaas was de gebloemde lycra  verkleurd, dus dan moet er een nieuwe bikini komen.
Ze had dit stofje uitgezocht, ik had mijn eigen bikini ook meegenomen, mocht ze het model mooier vinden...Ze trok mijn bikini aan en we waren verkocht, het stond haar prachtig. Het broekje was niet helemaal goed voor haar. Toen heb ik besloten om voor haar een nieuwe bikinislip te maken en voor mezelf een nieuwe bikinitop.
Ik had er aardig de flow inzitten afgelopen weekend, ze had ook een strapless bh besteld, de slip hoort er natuurlijk ook bij, dus die heb ik er ook bij gemaakt, hetzelfde model als de bikinislip. Ik heb alles al gepast, we hebben dezelfde maat, dus het zou haar ook moeten passen. De strapless heb ik aan de zijnaad verstevigd met een baleintje en achter een bredere sluiting. Van een vriedin heb ik een hoop schouderbandjes gehad, die kan ze bij deze bh gebruiken.


De andere bikini heb ik zelf gehouden, dat is geen straf, ik moet een bandje nog even losmaken, die heb ik per ongeluk gedraaid vastgestikt.
 
 
Ik ben nog met een andere bikini bezig, daar is de slip al van klaar. De cups zijn ook al klaar, nu de rest nog.
 
 
Vond nog een half afgemaakte slip in een mandje, die ga ik ook nog afmaken, deze past mooi bij een witte bh van mijn zusje.
 
De tankini van een klant begint ook aardig op te schieten, maar dat komt een volgende keer.
10 opmerkingen:

Jos zei

Jeetje joh, zoveel produceer ik nog niet eens in een jaar!

Wat een prachtexemplaren weer!

Gondalien zei

Wat een productiviteit, ik ben blij dat ik één setje af krijg als ik een weekend hard doorwerk. Alles is weer even mooi, vooral de kleurige bikini vind ik super.

Handige Handjes zei

Nou, tijdens een winterslaap werk je toch wel hard hoor. De bikini's zien er geweldig uit...

simoneannemone zei

Jij bent goed uit je winterslaap gekomen. Wat een leuke bikini's heb je gemaakt!

Dat jij en je zus ze maar vaak mogen dragen.

Saskia

corina zei

Dat zijn weer hele mooi creaties geworden. Dat de zon maar veel mag schijnen zodat jullie ze vaak kunnen dragen. Vind de witte slip ook mooi worden. Het zwarte setje is ook een beauty.

Corina

Couture Carrie zei

Amazing lingerie, darling!
Love all the prints!

xoxox,
CC

La Mona zei

I love this bikini with the print! How did you do the borders? Did you sew them with fold over elastic or is this a fabric in another colour, sewn with swimsuit elastic?

Very curious :-), La Mona

Diana Nuland van zei

Hi Mona, I used fold over elastic, it's easy to use. You have to look out with choral, the colours can be get a bit lighter!

La Mona zei

Thanks for the information! I'll try this for my next projects.

Marpet zei

Prachtig!En wat lief dat je je zusje weer een nieuwe geeft...ik zoek nog zo een zusje...heb er 1 maar wel 6 broers.....ruilen>?? hahhaa nee hoor...grapje. Maar ik kijk altijd wer mijn ogen uit bij jou als ik even niet ben geweest:)
liefs,marjolein

Bikini voor mijn zusje

Maakte vandaag deze bikini voor mn zusje, had best weer een beetje angst om weer bikini's te maken, omdat het al zolang geleden was....m...