zaterdag 18 februari 2012

Zwarte zijde en zwart/turquoise kant, Alles behalve korsettendag, laarsjes

Marjan is bezig met haar 3e lingeriecursus en had me gevraagd, of ik een haar nieuwe 4-delige balconette bh wilde testen. Ze heeft voor mij de cups getekend. Dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Ik wil de bovencup nog ietsje ruimer maken en wat hoger laten sluiten.
5 Februari waren we bij een gekomen voor een alles behalve korsettendag. Jos organiseert deze dag en Emmy verzorgt de ruimte. We hebben de dag maar omgedoopt. Tialda kwam met deze benaming op haar blog, vond het wel toepasselijk, we waren met een aantal dames enthousiast begonnen met een korsetpatroon, iedereen had de toille gemaakt, maar niet iedereen heeft zijn korset uiteindelijk ook afgemaakt. Het gaat er vast nog wel eens van komen.
We waren deze dag met z'n 6'en, Gerwilda was er deze keer voor de 1e keer bij. Ons groepje wisselt wel eens, soms zijn we met meerdere dames en soms maar met een paar dames, het is iig altijd erg gezellig. We nemen allemaal wat lekkers mee voor de interne mens. :-)

Jos had nog gevraagd of we mee wilden helpen met tasjes naaien voor het goede doel.
Jos, Tialda en Dolores hebben deze tasjes gemaakt:

Ik ben samen met Emmy begonnen om een 'bangmaker/Scary slip' te maken. Dit is Emmy's Scary slip uiteindelijk geworden. Op haar blog staan nog meer foto's, klik maar eens op de link.Dit is mijn versie, ik ben er erg blij mee en vind onze slips helemaal geen Bangmakers, maar een hele elegante versie. ;-)


Ik heb in Den Bosch een geweldige schoenenwinkel ontdekt. Ik vind het heerlijk om lekker weg te dromen in de zijstraatjes van het centrum. Een paar weken geleden was San bij me op visite en we liepen in Den Bosch langs Noë by Cathy, een schoenenwinkel in de Kruisstraat 16 te DB. Ze ontwerpen en maken hun eigen schoenen zelf. De winkel is een feest om binnen te stappen. Prachtige leren pumps en laarsjes voor een betaalbare prijs.
Deze laarsjes heb ik een poosje geleden gekocht, ik kon al een poosje niets vinden, dus dat kwam mooi uit. De cognac kleurige heb ik heel vaak aan.
 

 Deze zwarte zijn super onder elk kledingstuk. Ik draag ze het liefst onder een jurkje. Door de hoge hakken, draag ik ze alleen in het weekend.

 Voor de prachtige doos heb ik
een hele mooie bestemming gevonden.Ik heb geen makkelijke manier om mijn bh's op te ruimen. Ik heb ze nu mijn favoriete bh's in deze doos gelegd en liggen ze klaar om gedragen te worden.

14 opmerkingen:

Angela zei

Leuk leuk!!!! Erg mooie bh. Super leuk kantje.
Liefs Angela

Sannalin zei

Je hebt je zelf weer goed verwend! die laarsjes onder die bangmaker staan wellicht ook wel leuk hahahahaha

Alice zei

Hoi Diana, wat heb je dit kantje ontzettend mooi verwerkt, zo komt het effect maximaal tot zijn recht. Echt heel erg leuk geworden. Groetjes, Alice

simoneannemone zei

Dit is weer een heel erg leuk setje!
Mooi zoals je het kant verwerkt hebt, zo komt het heel mooi uit.

Saskia

corina zei

Zo die is mooi geworden en inderdaad de kantverwerking is erg mooi gedaan. En hoe zit de set? Leuke laarsjes dat is niets voor mij zulke hakken, en inderdaad is het een mooie doos snap dat je die gebuikt.

groetjes Corina

Jos zei

Ik vind zelf het kantje een beetje 'heftig' voor in bh bh, vind dat ie beter tot z'n recht komt in de bangmaker (maar dat is echt persoonlijk smaak hoor!). Super hoe je al die details weer in een ontwerp weet te krijgen (ik houd altijd van die vetertjes) en tja....schoenen shoppen is ook altijd een feest!

Marian zei

Super setje weer, erg mooi met dat felle blauwe kantje, inderdaad een beetje 'stoer' past wel bij jou en je leuke nieuwe laarsjes :)

Couture Carrie zei

Exquisite set, darling!
Loving the colors!

xoxox,
CC

Diana Nuland van zei

dank je wel, voor jullie leuke reacties.
Jos, ik vind de onderrand ook heftig, jij ziet precies, wat mij aan het twijfelen bracht. Ik wil de bh nog eens maken, zonder de heftige onderrand.

Bets zei

Hoi Diana,
Wat is dat prachtig zeg. Om jaloers op te worden.
gr Bets

Handige Handjes zei

Ik vind de BH helemaal top, juist door het kant! Zo zie je maar dat smaken verschillen. De laarsjes zijn ook prachtig..moet toch maar eens Den Bosch onveilig gaan maken, woon er tenslotte ook niet ver vandaan.

Emma zei

Prachtige set is het geworden.
Een heel mooi geheel.En de verwerking van het kant is heeeel geslaagd.
De laarsjes zijn plaatjes. Ik snap dat je daar voor valt. Als je niet genoeg opbergruimte hebt moet je wel weer een paar laarsjes kopen :-)

Kim zei

Wat een leuk postje!! Deze heb ik over het hoofd gezien.. Ik vind het model erg mooi, en je bangmaker is helemaal super!!!

En die laarsjes... Love them!!!

TheDollsFactory.com zei

great work as always,
I'm currently in love with these kind of lingerie with high wasted bottom.


have a nice and stylish weekend darling
The Dolls Factory

Zaza Zebra Bikini

Het lijkt wel een eeuw geleden, dat ik iets gepost heb op mijn blog...niet dat ik niets gedaan heb, in tegendeel, heb me een slag in de ron...