zaterdag 11 februari 2012

Couture Carrie, Zwabber, stofkes en auto

Een aantal maanden geleden heb ik voor Couture Carrie een lingerieset gemaakt. Ze had me beloofd om mijn lingerie en badkleding op haar site te posten. Ik ben best een beetje trots. Neem eens een kijkje op CC haar site, heerlijk om inspiratie op te doen.

Het was een pittig weekje.

Afgelopen woensdag nog even naar het stoffenspectakel geweest. Ik wilde graag een rechtsteek plaatje voor mijn Bernina kopen, ik wist dat Rijkers er stond. Ik kreeg nog 10% korting, dat was mooi meegenomen.

Verder natuurlijk nog ff lekker rond gesnuffeld naar mooie stofjes. Ik heb een mooie viscose lycra gekocht om een jurkje van te maken. Daarbij een leuk patroon van itsAfits patroon 1029 gekocht. Dus dat wordt mijn kledinguitdaging van februari...Hoewel er nog een eigen ontworpen jurkje bijna af is....wordt vervolgd.
Dit stofje ga ik gebruiken voor het patroon, het is weer zo'n mooie digiprint.
Deze 2 lappen kon ik ook niet laten liggen.

Ik heb ook nog een mooi retrostofje gekocht voor een lingeriesetje


Donderdag ben ik met spoed met mijn lieve kat Zwabber naar de dierenarts geweest. Hij had een fikse blaasontsteking en zat vol met blaasgruis en hij had niersteentjes. Wrs door de verkeerde voeding, ik was op het verkeerde spoor gezet door de tekst op de verpakking van het kattenvoer. Er stond: ter voorkoming van blaasgruis en strufiet....Dat was erg fijn , dacht ik...dan kan ik de voeding voortaan hier kopen en hoef ik niet meer apart naar de dierenarts voor zijn dieetvoer.....In prijs maakte het niet zoveel uit, dus ik dacht dat ik het juiste voer te pakken had.
Waar ik dus voor wil waarschuwen: laat je niet misleiden door dit soort verpakkingen, de voeding die bij de dierenarts verkocht wordt is ECHT anders dan de voeding bij de Boerenbond of dierenwinkel. Trap er niet in. Hopelijk ben ik op tijd voor mijn arme kat. Hij is al weer een stuk fitter, maar ik ben heel erg geschrokken. Arme Zwabber, hij is zo braaf geweest, hij heeft alle onderzoeken rustig doorstaan. Dat ie dit nog op bijna 16 jarige leeftijd mee moet maken.

Zaterdag:
Onze Zwabber is al een heel eind opgeknapt, hij speelt weer en is weer vrolijk. 
Er kwam ook iets leuks op mijn pad. We hebben een Renault Twingo automaat gekocht. We hadden hem vorig jaar al gespot, maar waren er niet achteraan gegaan. Blijkbaar heeft het autootje op me gewacht. :-)))

9 opmerkingen:

Marian zei

Wat een leuke stofjes!!!
En je zwabbertje...wij hebben dit eens gehad met Jipje, lag al bijn voor dood onder de struiken, kon nog net op tijd geopereerd worden.
Al geef ik hem nu weer wel voeding van de dierenwinkel, en niet meer van de dierenarts, want dat lust hij niet meer. Misschien toch weer maar doen...moeilijk is dat hoor, als ze de brokjes niet lussen, en ze je zo aan zitten te kijken en te volgen met hun oogjes van...heb je niks anders!!

corina zei

Dat zijn leuke stofjes. Fijn dat je Zwabber weer opknapt, en ja dat van dat voer kun je ook niets aan doen als het niet goed op de verpakking staat, gelukkig was je er op tijd bij. Gefeliciteerd met je nieuwe auto.

groetjes Corina

Jos zei

Altijd schrikken als een van je katten iets heeft. Gelukkig dat het goed afgelopen is!

Voor de rest lekker aan het shoppen geweest :) ben benieuwd naar de creaties en super natuurlijk dat bericht op de amerikaanse blog, je hebt het dubbel en dwars verdiend!!

simoneannemone zei

Ik hoop dat Zwabber gauw weer helemaal beter is.

Mooie stofjes heb je gekocht, en wat een leuke auto! Fijn dat die op jou is blijven wachten :-)

Saskia

Diana Nuland van zei

Gelukkig knapt Zwabber goed op, hij heeft al geen bloed meer bij zijn urine. Hij vindt zijn pillen heerlijk, dus daar heb ik gelukkig geen gevecht mee. Die katten hebben echt 9 levens, hij heeft er al 2 opgebruikt. Gezien zijn leeftijd, mag je natuurlijk geen wonderen verwachten. Als het niet goed met hem gaat, mag hij naar gaan rusten. gelukkig wil ie dat zelf nog niet, hij springt al weer volop en er zit pit in.
Altijd schrikken.

Emma zei

Zo jij hebt jezelf eens goed verwend.
Lekkere auto en prachtige stofjes.
Fijn dat Zwabber al weer vrolijk rond spring.Het is altijd zo naar als zo'n lief diertje ziek is.

Steffie zei

Blij te horen dat het met Zwabber weer beter gaat. En die stofjes weer goed geslaagd. Ook wens ik je vele veilige kilometers. Ga maar niet langs het kanaal want ik las op Facebook daar Joop zijn auto in elkaar gereden is.

Alice zei

Hoi Diana, mooie stofjes heb je gekocht! Ik heb inmiddels ook een kat met blaasgruis, ik heb al een grote zak speciale brokjes erbij gekocht, maar ben nu extra attent door je verhaal op zijn voedsel. Wist niet dat dit zo kon gaan bij verkeerd voedsel. Fijn dat het weer beter met hem gaat!
Groetjes, Alice

Sigrid zei

Zeer terecht in het zonnetje gezet door Carrie. Je lingerie is zo bijzonder.

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...