donderdag 15 oktober 2009

setje voor mijn collega gemaakt

Een paar weken geleden heb ik de maten genomen van mijn collega. Ik had haar beloofd om een setje voor haar te maken. Ze droeg al lang bh's, die niet helemaal lekker zaten. De bh en slip had ik pasklaar gemaakt en meegenomen naar het werk. Even de boel doorgepast en toen bleek ik de slip toch wel erg veel breed was geworden. Ik heb toen de slip goed afgespeld en thuis afgeknipt en het basispatroon aangepast. De cups van de bh pastten gelukkig goed, maar het rugpandje en mv waren wat te hoog. Daar heb ik een cm van afgeknipt. Het oogt al een stuk vlotter.
Ik hoop dat deze 1e proefbh en slip nu wel goed zitten, dan kan ik in de toekomst nog een keer een bh voor haar maken. Ze is gek van honden, dus heb ik een hondje als versiering gebruikt.  Ik ben best blij met het resultaat, nu nog even afwachten of het allemaal lekker zit. Dat is uiteindelijk toch het belangrijkste.
Mv-pandje vind ik niet helemaal netjes, maar ze is erg tevreden over de pasvorm.
Volgende keer nog een paar aanpassingen maken ook aan het rugpandje.

Geen opmerkingen:

Zaza Zebra Bikini

Het lijkt wel een eeuw geleden, dat ik iets gepost heb op mijn blog...niet dat ik niets gedaan heb, in tegendeel, heb me een slag in de ron...