zaterdag 17 december 2016

Winactie bh patroon op maat of een slippatroon

Het is bijna Kerstmis.....wat is dan leuker om iets te mogen winnen. Wat had ik gedachten....

Ik loot 1 dame uit om voor haar een bh patroon op maat te maken, zodat je zelf een mooie bh kunt gaan maken. We gaan samen in overleg welk model je wilt hebben en of het geschikt voor je is. Bij dit patroon zit ook een uitgebreide werkbeschrijving.

En tevens zal ik 2 andere dames trakteren op een meer maten patroon van deze slip. (XS-S-M-L-XL)

Het enige wat jij hoeft te doen is:
Reageer op dit bericht, dat je mee wilt doen. Dit bericht heb ik ook geplaatst op mijn FB pagina.
Op 27 december zal ik gaan loten. Jullie kunnen tm 26 december 24.00 uur meedoen.


Voor meer info: patroon-op-eigen-maat-ook-voor-gevorderde-lingerie-maaksters/


9 opmerkingen:

All Set zei

Gaaf! Ik zou heel graag van je willen leren! Ik kan heeeeel veel op mijn naaimachine maar lingerie staat nog op min wish-lijst....

Tialda zei

Wat een leuke actie Diana! Je gaat daar iemand heel blij mee maken! Dat weet ik nu al :-)

Aline zei

Nou, daar zou ik wel héél blij van worden, wat een leuke actie. De beha is natuurlijk een supermooie hoofdprijs, maar de slip vind ik toch ook heel tof!

de DIY Diva zei

Superleuke prijsvraag! Het afgelopen jaar heb ik voor het eerst mijn eigen slips gemaakt. Inmiddels is al een groot deel van mijn lingerielaadje gevult met eigen creaties. In 2017 wil ik de stap gaan maken naar bh´s, want wat ik nu heb raakt aan z´n eindje. Maar zelf een bh maken, daarvoor moet ik eerst een drempel over. Het lijkt mij (ondanks een flinke naai ervaring) zo moeilijk...
Dus daarom doe ik graag mee!

Firewoman zei

Wat een leuke actie. Ik naai al heel wat jaren lingerie, maar wil toch graag mee doen met deze actie. Mijn maten zijn (voor de zoveelste keer) veranderd en dat weerhoudt me er momenteel van om lingerie te naaien. Dus wellicht kun je me weer een zetje geven ;-)

Neeltje

JessicaO zei

Dat zou ik heel graag willen winnen! Bh's maken lukt, maar zelf een patroon maken nog niet echt! En er komen altijd super gave hier voorbij!

Jos van Kloska! Creatief zei

Wie wil er nu niet een echte Poetsie? Ik wel!! ;-)

Marloes zei

Wat een leuke actie! Al meerdere keren geprobeerd om goed passende patronen te verkrijgen maar tot op heden niet gelukt. Zou het wel erg graag willen hebben want lingerie maken vind ik erg leuk!

Diana Boon van Nuland zei

Nog 1 dag dames en dan maak ik de winnaressen bekend.
Jullie worden samen met de dames op FB meegenomen.

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...