zondag 3 januari 2016

Creatief 2016 Uitbreiding fournituren pakketjes in de webshop

Lieve bloglezers,

Allereerst een creatief en gezond 2016!

Mijn goede voornemen voor 2016... ik ga proberen met Poetsie een nieuwe start te maken. Met de webshop, maar ook zeker met ontwerpen. 

Dit wil ik ook met jullie vieren, komende maand (1 januari t/m 31 januari) krijg je een korting van 10% bij een bestelling in de webshop. Klanten die al iets besteld hebben, maar nog niet op de hoogte waren, zijn geïnformeerd en krijgen alsnog deze korting retour.  

Er zijn diverse plannen, ik ga ze eerst uitwerken voordat ze medegedeeld gaan worden. Een van de plannen die ik al kan verklappen, dat is het uitbreiden van het assortiment, zie bijvoorbeeld de fourniturenpakketten in de webshop.

Tevens is er een bestelling onderweg met witte, huidskleurige en zwarte padding (foamdikte: 1,6mm). Zilverkleurige rechthoekige schuifjes en oogjes in verschillende maten, het bijzondere van deze is dat ze vierhoekig zijn, ze worden zsm weer toegevoegd, dus mocht je een van deze artikelen willen bestellen, dat kan, maar worden later geleverd.

Met de nieuwe camera hebben we al mooie plaatjes kunnen schieten. Hij doet zijn naam Nikon Coolpix P610 echt eer aan. Na een paar dagen flink oefenen zijn dit de eerste foto's die goedgekeurd zijn.3 opmerkingen:

Jos zei

Ziet er professioneel en inspirerend uit Diana!
Dat 2016 in alle opzichten een mooi en succevol jaar mag worden voor je.

simoneannemone zei

Dit ziet er al heel professioneel uit Diana.

Dat je dromen maar uit mogen komen in 2016!

lisette zei

Mooi zeg!

Veel succes met deze goede voornemens!

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...