woensdag 17 september 2014

FemME, Female Metal Event en nieuwe set: Amethyst

Eind september tijdens FemME Female Metal Event  in Eindhoven wordt er een expositie gehouden, met de volgende deelnemers:
http://www.imngeborgsteenhorst.com   
http://www.catsndolls.com
https://www.facebook.com/preciousmetaljewelry
http://www.karmaflowgame.com
http://www.darkos-oneness.nl/madeleine
Diana Lingerie Design
Ik vind het zo gaaf, ik heb al een aantal sets gemaakt om mee te nemen. En mijn hoofd draait overuren met allerlei ideeën. 
Afgelopen weekend heb ik deze set Amethyst gemaakt. De lycra, uit mijn eigen winkeltje heeft een prachtige paarse kleur, die me aan de half-edelsteen doet denken. Het prachtige Franse kantje lag al een poos te wachten om verwerkt te worden, dat heeft nu zijn bestemming bereikt. Ik heb nog een stukje kant over, daar wil ik nog een slip van maken.


De string heeft dezelfde basis als mijn vorige slip, maar is wat aangepast, ik wilde graag aan de voorkant ook wat kant verwerkt hebben.
De cups hebben als basis weer een verticale belijning, zoals de vorige bh, echter nu is de bovencup nog meer verlaagd en ik heb de belijning bij het schouderband nog ronder gemaakt. Vroeger had ik best moeite om de cups netjes te krijgen, maar het lukt steeds beter. Het kant aan de bovencup was nog een gepuzzel om dat vast te stikken. 
Het middenvoorpandje heb ik gevoerd met de dunne padding uit mijn winkeltje, ik heb vliesofix gebruikt om de padding en de lycra met elkaar te verbinden. 
3 opmerkingen:

Marian zei

Zo gaaf....heel geschikt voor dit 'event"' net als je andere trouwens....je bent nog steeds 'groeiende' ....

Jos zei

Prachtig weer en super dat je er ook staat in Eindhoven!

Couture Carrie zei

Gorgeous set!
Love the lace details!

xoxox,
CC

Bikini voor mijn zusje

Maakte vandaag deze bikini voor mn zusje, had best weer een beetje angst om weer bikini's te maken, omdat het al zolang geleden was....m...