zaterdag 19 juli 2014

bikini's

Laatste weken veel gemaakt maar nog niet geplaatst hier. Voordat we op vakantie gingen, had ik nog een aantal bikini's gemaakt. Een oranje bikini, met een knipoog naar het WK.
Deze vrolijke print. Deze reis heb ik bewust rekening gehouden met het zonnen, dus een aantal modellen die ik strapless kon dragen. Ik heb ook een paar bikini's met voorgevormde cups gemaakt, die bevallen me minder goed dan eigen gemaakte paddingcups, die sluiten beter aan en dragen fijner en niet geheel onbelangrijk....die voorgevormde cups houden het vocht erg vast, die moet je helemaal uitknijpen. Ik heb onlangs in Frankrijk een hele hoop padding besteld, ook padding die speciaal voor badkleding is, die moet ik nog gaan testen voor een volgende bikini.
Deze bikini heeft ook de voorgevormde cups, deze hebben wel een hele mooie shape, echt een 'zon' bikini dus.
4 opmerkingen:

Jos zei

Wat heerlijk als je hele koffer vol zit met zelfgemaakte bikini's en wat zien ze er weer fantastisch uit! Ze kunnen zo als collectie de winkels in.

Firewoman zei

Wat heerlijk als je zo je creativiteit kunt gebruiken. Wat een ontzettend mooie bikini's. Wat heb jij gestraald deze vakantie.

Neeltje

Marian zei

Ik vind ze prachtig...qua modelletje en qua kleuren...eigenlijk wel byzonder, dat je op vakantie kan met zoveel eigen gemaakte bikini' s

Bets zei

Super mooie bikini's heb je gemaakt. Mooi ook de stofjes die je gebruikt hebt. gr bets

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...