dinsdag 10 september 2013

Ontwerpen maken voor de Ladies Night in de Kentering

20 november wordt de 2e Ladies Night in de Kentering in Rosmalen. Via email kreeg ik een uitnodiging of ik mee wilde doen.
Deze keer hebben ze aan verschillende ondernemers gevraagd of er behoefte was om een modeshow te organiseren.
 
Ik had daar wel oren naar. :) Ik heb 3 dames gevraagd of ze in mijn ontwerpen op de catwalk willen lopen. Hoe cool is dat!
 
Het begint met ontwerpen maken, er zullen deze week nog wel meer schetsen gemaakt worden...en er zullen er nog wel afvallen...dit is alvast een voorproefje. Er is natuurlijk een mooi voorraadje met mooie stofjes, die heel geschikt zijn.
 
Ik heb er super veel zin in.

 6 opmerkingen:

Firewoman zei

Dit ziet er veelbelovend uit. Je showt de uiteindelijke ontwerpen toch ook wel? Wat bij deze ontwerpen ook niet zou misstaan is een jarretel en/of een taille band / waist corset. Ben benieuwd naar de uitkomsten.

Neeltje

Diana Nuland van zei

Hoi Neeltje, daar zat ik nog aan te twijfelen, het zou wel heel leuk zijn hé. En natuurlijk laat ik tzt de ontwerpen zien. Hoop dat ik ze life mag laten zien, dat is natuurlijk het allermooiste...weet niet of de dames het aandurven..

Bets zei

Nou dat beloofd heel wat moois als ik die prachtige tekeningen bekijk.
Ben heel benieuwd naar het resultaat.
ge bets

Handige Handjes zei

Wat enorm leuk voor je!!!
De schetsen zien er veelbelovend uit..

Marian zei

Ze zijn echt gaaf....knap ontworpen hoor!,,,

Couture Carrie zei

Beautiful sketches!

xoxox,
CC

Zaza Zebra Bikini

Het lijkt wel een eeuw geleden, dat ik iets gepost heb op mijn blog...niet dat ik niets gedaan heb, in tegendeel, heb me een slag in de ron...