woensdag 18 april 2012

Witte bikini voor mijn zus(je)

Over een paar weken is mijn zusje jarig. Haar man had me verteld dat ze heel graag een witte bikini zou willen kopen, maar het durfde, omdat ie misschien zou doorschijnen. Dat is niet tegen dovemans oren gezegd. ;-) De bikinislip is helemaal gevoerd met een dunne lycra en de bovenlaag is een matte witte lycra.  Ik heb de bikinitop gevoerd met witte padding, deze droogt snel. Ik heb de bikini gepimpt met een kant en klare bling-bling.
Voor de schouderbandjes heb ik mijn bandapparaat gebruikt. Ideaal om van die leuke smalle bandjes van te maken en ook handig om het biasbandje aan de stof te bevestigen. 

 De bikini sluit op de rug met een ring. Er zijn dubbele schouderbandjes bevestigd. De ringen en schuifjes zijn allemaal zilverkleurig.



 Ik heb nog een leuke coverup voor haar erbij gemaakt. Hiervoor heb ik witte mesh met een stippeltje gebruikt en voor het rokje een dunne lycra met een open werkje erin. De stofjes heb ik bij Swanenberg in Oss gekocht. De witte mesh heb ik aan de achterkant van het rokje vastgestikt en is op verschillende manieren te dragen. Zie de variaties.


12 opmerkingen:

LaMona zei

A very fine bikini! I like especially the straps made with the "bandaparaat".

Jos van KloskaCreAtief! zei

Wauw, wauw en wauw. Wat een super persoonlijk cadeau heb je weer gemaakt Diana! Wat zal je schoonzusje blij zij met je. Mooie details zo met dat zilver en dan ook nog een cover up erbij. Bandapparaat kende ik helemaal niet, dat lijkt me handig, dan ben je in 1 keer klaar!

Jos van KloskaCreAtief! zei

Joepie, zie dat ze dat bandvoetje ook voor mijn pfaff hebben!

Alice zei

Hoi Diana, wat een mooie bikini is dit weer geworden. De extra accessoires zijn subtiel toegepast en maken het net even anders. De pareo erbij vind ik erg leuk geworden.
Groetjes, Alice

Marian zei

Ik ben sprakeloos!! wauw, wat een mooie bikini met accessoires...je zusje zal wel vreselijk blij zijn...

Handige Handjes zei

Het ziet er echt super uit!! Dit koop je in de winkel niet, zo mooi en bijzonder.

Tialda zei

Wat een prachtig kado!! Ik denk dat ze daar heel blij mee zal zijn.
Dat bandjes apparaat heb ik ook, wel gebruikt maar eigenlijk ligt het nu vergeten in de la... binnenkort maar weer eens te voorschijn halen.

Neeltje zei

Wat een plaatje. Hier zal je zus (en haar man ;-)) vast heel blij mee zijn. Je bandapparaat geeft een mooi resultaat. Ik heb er ook een liggen voor mijn naaimachine maar kon er toen ik hem had gekocht niet mee overweg. Toch weer eens uit de doos halen. Heb je de stroken gesneden en toen met een rechte steek aangezet?

poetsie zei

@Jos, tis mijn zusje. ;-) Dat aparaat is super handig, ik ben er erg blij. De mooie accesoires komen bij Marjan van de Speld vandaan.
@Alice, dank je wel. Mijn zusje was er erg blij mee, gelukkig paste de bikini ook. Nu even afwachten, dat ie niet doorschijnt, als het goed is, zou het niet moeten kunnen, want ik heb de slip helemaal gevoerd.
@Marian, ze was erg blij, nu ben ik het ook. Ik had al stiekem voorpret. 
@Yvonne, ze vroeg of ik zo’n leuke metaaltjes kon laten maken, zoals Sannalin ooit heeft laten maken, dan heb ik een eigen merkje. Maar waar vind je van die stempeltje met een kattepootje erop.
@Tialda, haal hem maar snel uit de kast, super fijn om mee te werken.
@Neeltje, haar man was ook tevreden. ;-)) Ik heb iid stroken gesneden, volle breedte van de stof, ik had er uiteindelijk 4 nodig. Ik heb een flauw klein zigzagje gebruikt, 1,4 x 1,5

Corina zei

het is inderdaad een hele mooie set zo bij elkaar, en fijn dat het past. Hier zal ze de show mee stelen op vakantie.

Corina

Kim zei

Echt supergaaf geworden! een prachtige complete set, wat een geweldig cadeau!

Couture Carrie zei

What a gorgeous set!

xoxox,
CC

Zijden jurkje deel 2

De satijnzijde die ik gebruik is best dun, om de stof wat meer body te geven, heb ik de stof tegengevoerd met een zwarte katoenen/zijde ...