zaterdag 28 april 2012

Next interview with the Vampire Afgelopen zaterdag op de lingeriedag met Joke (Jo7) zitten kletsen over bhtjes zonder onderrand, zij vond die zo lekker zitten, ik had een andere ervaring hierin. Dus ben ik 's avonds aan de slag gegaan met tekenen en knippen, wilde het ook weer eens proberen.
Ik heb mijn record gebroken. Met tussenpozen rust, was deze bh in 4 uurtjes klaar, patroontekenen, knippen en stikken. :o Komt het toch nog een keer goed met me. (lees ik ben altijd zo'n treuzel) ;)
Ik heb hem zondag gedragen en hij zat tot mijn verbazing ook hartstikke lekker. Dat smaakt naar meer, want ik vind ze altijd mooi om te zien.
Deze bh zal wrs ook mijn basis worden voor mijn ART BRA. We maken met een aantal dames een moodboard voor ART BRA'S op pinterest, neem maar eens kijkje, wat we allemaal al verzameld hebben.

De basis is een 3 delige pushup cup, uit de cursusmap lingerie II van Marjan vd Crommert Ook het mooie rode kantje en picootjes komen bij Marjan vandaan. De satijnlycra heb ik bij Zwanenberg in Oss gekocht. Deze lycra is eenzijdig rekbaar, het oppervlak voelt super zacht aan, je moet met dit soort stofjes erg voorzichtig zijn, er komen snel haaltjes aan. Ik vind het uiterlijk van dit soort stofjes erg aantrekkelijk. Het uiterlijk van mijn set heeft iets duisters in zich, vandaar 'Next interview with the Vampire

Ik heb op internet wel eens bh's gezien, waar het beugelband niet doorgestikt was, dat wilde ik ook wel eens proberen.


Deze keer heb ik een extra  hoge slip gemaakt. De zwart-rode is van het zelfde materiaal als de bh gemaakt. Een mooie satijnlycra, eenzijdig rekbaar, afgezet met rood picotelastiek.Deze zwarte slip met het
tealkleurige picotelastiek is van een zeer stevig materiaal gemaakt.

9 opmerkingen:

V.S zei

Je bent goed bezig^^

Sannalin zei

MOOI!

Steffie zei

Kei goed gelukt en fijn dat hij goed zit. Veel draagplezier.

Groetjes,

Steffie.

corina zei

Dat is een heel erg mooi setje vind het ook altijd erg mooi een bh zonder onderrand maar durf het niet aan om er een te maken. Vind ook door de stof dat ie iets sjieks maar toch ook iets ondeugends heeft, fijn dat ie ook nog lekker zit op naar een volgend?

Corina

simoneannemone zei

Wat een mooi setje is dit weer geworden!

Saskia

La Mona zei

A lovely bra! I like the red details, especially the red seams!

Alice zei

Juist de klassieke combinatie van zwart met rood accent maakt dit een mooie klassieke combinatie met een extra twist, weer erg mooi geworden en dan ook nog heerlijk dragen!
Groetjes, Alice

Jos zei

.....in 4 uur tekenen, knippen en ook nog in elkaar zetten??? WAUW! Mooi setje geworden die z'n naam eer aan doet. Mooi ook met dat stiksel zo over de cup heen.

Kim zei

Ziet er weer super uit. Ik ben ook benieuwd hoe het draagt, voor mijn gevoel toch minder stevig. Maar als ik jouw verhaal zo lees valt dat volgens mij alles mee!

Mooie combinatie! De lycra blijft prachtig.

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...