zaterdag 26 februari 2011

Liebster Blog awardGisteren heb ik van Alice deze award gekregen. Dank je wel, ik ben vereerd. Ik vind het leuk om te horen, dat mijn blog graag gelezen wordt.

Hier zijn mijn blogs, die ik graag lees:
QueenB zij maakt fantastische lingerie. Heel inspirerend!
Marian zij maakt zoveel werk van haar blog, ze maakt heel smaakvolle lingerie, elke keer weer een om verhaal erbij. De foto's erg gedetailleerd.
Kim zij maakt ook zo veel werk van haar blog, ze maakt prachtige bloemstukken, lingerie en ze is bovendien altijd enthousiast naar andere mensen toe in haar reakties.
Sannalin zij is mijn vriendin geworden via het ZLMforum, met haar kan ik uren ouwebetten over lingerie.
Ook zij maakt heel gave lingerie.

Ik heb even opgezocht wat het precies inhoud:
Wat is Liebster Blog Award? (ik heb het vertaald uit een andere blog)
Enige tijd (in het recente verleden), ergens (het gerucht gaat dat het misschien uit Duitsland komt), iemand (ik gok dat hij / zij luistert naar de naam Liebster) besloten om iets leuks te doen voor een heleboel bloggers en zo begon de Liebster Blog Award.

Het is een award die u ontvangt, maar het is ook een award die u geeft. Als u een Liebster Blog Award krijgt, wordt u gevraagd om 3 andere bloggers te kiezen en ze een voor een te verzenden.

Ok, dan, dit zijn de * regels *: deze prijs is bedoeld om kleine blogs in het zonnetje te zetten. Dus de bloggers, die  ontvanger van de award zijn, linkt terug naar de blogger die kende hem / haar, en tags 3-5 personen. Voor degenen die deze award krijgt, moet ik er ook op wijzen dat er geen verplichting om deze onderscheiding te gaan. Als dit niet uw cup of tea is, maak je geen zorgen.

6 opmerkingen:

Marian zei

Oh jee, dank je wel Diana, nu heb ik er 2 ;)
Maar aan het tijdstip te zien was jij eerst...
Leuk dat je aan me gedacht hebt, en fijn dat je mijn blog waardeerd.

Jos zei

gefeliciteerd met je award. Ik heb er ook een gehad van Alice en zonder het twee weten hebben we twee dezelde blogs ook genomineerd :-)

Kim zei

Hoi Diana,

Van harte gefeliciteerd met je Award! Ik vind het echt verdiend! Je maakt prachtige én vernieuwende lingerie.
En wat super dat ik genomineerd ben! Echt heel leuk! Had het nooit verwacht... Bedankt.
Ik ga morgen op mijn gemak eens kijken of ik nog blogs kan vinden die nog geen award hebben ontvangen.

Diana 'poetsie' zei

Dank jullie wel en jullie hebben het ook dik verdient. Ik lees die van jullie ook met plezier. We hebben met elkaar een gezellig clubje opgebouwd. Leuk om op deze manier elkaar waardering te geven.
Enne San, ik heb jouw ook genomineerd, maar jij hebt je laatste Blogbericht niet meer gelezen, hihi.

Sannalin zei

Oeps, was de hele avond mijn machine aan het testen. Ik voel me vereerd, ik ben ook erg blij dat ik je ontmoet hebt, het is fijn om je passie met iemand te kunnen delen, ik ben erg blij je als vriendin te hebben!

San

scarves zei

Wish all of the network of friends have a new start .

hope you have a great 2011. Thanks for the link, sweetie!
Titanium Necklaces

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...