zaterdag 22 januari 2011

Fifties part II

Een poos geleden heb ik eens een setje gemaakt voor een thema op het lingerieforum. Ik heb er een nieuwe variant opgemaakt. Het moest net zo'n hoge taile slip worden, maar dan met een andere achterkant. Ik had ergens een hele gave slip gezien en wilde heel graag zo'n slip maken, maar dan met mijn 'handtekening' erop.
De bh is weer een balconette, ik heb de ondercup voorzien van padding.

De slip is op basis van een body getekend. Ik vind body's vaak niet praktisch om te dragen, dat gefriemel met drukkers...Zo heb ik een heel eind hetzelfde effect.
Mijn achterkant met schouderband heb ik weer opnieuw gebruikt.
 Deze keer heb ik met mesh (zwart) en sheer (rood) gewerkt.

8 opmerkingen:

fotomarieke zei

Het is werkelijk in een woord een plaatje!
Quickie(Marieke)

Kim zei

Dit is echt zo gaaf! Supermooi gedaan! Complimenten! Draag hij fijn? Blijft de slip zitten? Of rolt de bovenrand naar beneden? Dat heb ik namelijk altijd met pantys als ik ze hoog optrek!

Jos zei

Ja, weer een echte poetsie, ik vind elk setje van jouw hand altijd weer 'raak'! Mooie combinatie van details. Ben benieuwd hoe de slip draagt.

Diana 'poetsie' zei

Dank jullie wel. :-)
De slip blijft goed op de plaatst, door het brede elastiek. De slip zit net onder de onderrand van de bh. Alleen het mapandje boven mag wat ingenomen worden, dat sluit niet helemaal aan.Door mijn holle rug

Sannalin zei

HEt is weer een waar kunstwerkje!

Queen B. zei

Echt prachtig! Vooral de slip is geweldig mooi. Ook origineel hoe je het rugpand van de bh hebt afgewerkt met die lijnen. Heel knap!

Marian zei

Mooi,mooi,mooi, de complete set is MOOI..
Wat geweldig gedaan, die achterkant is ZO leuk,
de voorkant ook, maar de achterkant vind ik wel erg speciaal...

Boucheron zei

Prachtig!!! Mijn complimenten! Je weet een lapje stof om te toveren tot een een kunstwerk!
Groetjes Ineke

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...