zaterdag 27 november 2010

Miss Seppie

Een poos geleden heb ik een bezoek gebracht aan de studio van Merckwaerdigh. Er werd toen op die dag een nieuw patroon gelanceerd, ik heb deze gekocht. Ik ben er al een hele tijd mee bezig, er kwam elke keer iets anders tussendoor. Vandaag heb ik mijn bustier afgemaakt. De pasvorm is bijna goed, ik wil het armsgat iets uitdiepen, verder sluit het overal netjes aan. Op elke deelnaad heb beugelband gestikt en een plastik balein in gestopt.                                                                                                                       Deze bustier heb ik gemaakt voor ons thema online Pink Ribbon.
Ik heb mijn eigen Miss Seppie gemaakt.
Posted by Picasa 

7 opmerkingen:

Jos zei

Ik vind 'm prachtig Diana. Mooie details zo met het zwart op het roze. Ik heb altijd een zwak voor die mooie gekruiste lintjes! Ga je het model vaker maken denk je?

Saskia zei

Ik vind het een heel mooi patroon.
Mooie stof en detailverwerking weer!

Saskia

Kim zei

Hij is prachtig! Kan zo in de Moulin Rouge! Een heel mooi model ook trouwens.

Wat ontzettend knap dat je dat allemaal gewoon voor elkaar krijgt! Ben jaloers! ;-)

Mieke zei

Waaauw Diana, jij blijft jezelf overtreffen.
Prachtig

Queen B. zei

Heel mooi Diana. En kan inderdaad zo in de Moulin Rouge :)

Alice zei

Weer een echt leuke creatie geworden en je Poetsie signatuur met de bandjes erin weer herkenbaar.

TIALDA zei

Das een mooi patroon! beetje 50ties en toch eigentijds! Geeft deze goede ondersteuning aan de borsten? Zitten geen beugels in toch?

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...