zondag 26 september 2010

Poetsie on Safari

Een hele poos geleden heb ik een badpakkenlycra gekocht met een giraffenprintje.  Moet helaas bekennen, dat ik een enorme verzamelaar ben. Maar voor elk stofje komt er een mooie bestemming. Deze keer heb ik het stofje gebruikt om een bikini van te maken. Ik wist nog precies welke kleur ik bij mijn printje wilde nemen. Ik twijfelde over rood en blauw/paars. Het is uiteindelijk rood geworden.
Ik heb er een pushup bikini van gemaakt zonder onderrand. Ik wilde graag een halter bikini maken, maar dan niet met de halter achter in mijn nek. Ik heb al eens een keer samen met Sandra zitten brainstormen, hoe we dit probleem kunnen oplossen.
Als je een ring naar dit punt verlaagd, heb je geen last meer van de halter in je nek.  Ik vind het er zelf mooi uitzien op deze manier. 2 vliegen in in klap. Ik vind het zelf prettig en mooier om het rugpandje wat breder te houden. Eventuele rolletjes, kun je dan mooi camoufleren. Ik heb dit wel eens verkeerd/anders gedaan, ik heb toen op advies van meiden op ons ZLMforum, weer een breder rugpand gemaakt.  Het ziet er veel mooier uit, dus meiden nogmaals bedankt, voor jullie goede advies. :-)
Close up rugpand

De slip is voorzien van gespen aan de zijkant. Je krijgt dan een rimpel effect.

7 opmerkingen:

Saskia zei

Wat een mooi model heb je gemaakt!
Goede en mooie oplossing zo met de halter achter.

Saskia

Jos zei

Setje zou niet misstaan in een top collectie in de winkels. Zou zelf nooit aan rood met giraf denken, maar de combinatie werkt echt prima. De halteroplossing wil ik ook een keer gebruiken, dank voor de inspiratie!

Alice zei

Hier was je toch mee bezig op de ZLM dag? In ieder geval weer een prachtig resultaat, de oplossing van de halter achter, zet ik ook bij mijn inspiratiefoto's. Heel erg leuk geworden Gr. Alice

Peliroja zei

Wauw, wat een prachtige combinatie deze stoffen! Jij weet altijd van die bijzondere combinaties te vinden. Rood met giraffe, daar was ik nou nooit opgekomen! En die ornamentjes zijn ook mooi verwerkt, erg mooi die ring op de rug. Lijkt mij ook veel fijner zitten dan een halter. Prachtresultaat!

Marian zei

Poetsie toch.. je hebt jezelf weer overtroffen..en dat wil wat zeggen..
Prachtige bikini, en een 'slimme' halter en mooi met die gespen aan de zijkant

TIALDA zei

Geweldig setje!
Verrassende combi met rood, maar goed geslaagd.
Halter model is mooi, staat ook op mijn verlanglijstje.

Kim zei

Hoi Diana,

ik vind hem echt zoooo stoer! Heel de belijning aan de voorkant,erg mooi! En dat achterpand is ook super! Dat ga ik zeker onthouden!

Tis weer een toppertje!

Zaza Zebra Bikini

Het lijkt wel een eeuw geleden, dat ik iets gepost heb op mijn blog...niet dat ik niets gedaan heb, in tegendeel, heb me een slag in de ron...