dinsdag 28 juli 2009

Body Roses are Red

Ben vorige week begonnen met een nieuwe body te tekenen. Ik heb al meerdere body's getekend, maar vond dat de beugels nooit genoeg steun gaven. Ik kreeg het nieuwe blad van H&M binnen en zag daar een erg mooie stringbody instaan.

Een stringbody vind ik niet fijn zitten, dus heb ik er een normale body van gemaakt. Ik heb de drukkers zover mogelijke naar voren geplaatst, dit vind ik makkelijker met dragen. (tip gekregen van Marjan van de Speld)

De achterkant heb ik een diepe ruguitsnijding in gemaakt en een rugpand van mijn bh. Vond het een grappig effect en het is lekker stevig.

woensdag 22 juli 2009

string roses are red klaar.

Maandag het patroon gemaakt en gisteren afgemaakt. Was best een gepuzzel.Gisteren ook nog een nieuw patroon van een body gemaakt. Die ga ik in dezelfde kleurstelling maken.

zaterdag 18 juli 2009

Cheeky Poetsie black and blue


Ik ben vorige week zondag begonnen aan een ontwerp van een nieuwe bh en slip/hipster. Ik had in mijn lingeriecursus een string gemaakt.


Ik had nog geen bh erbij gemaakt, dus heeft een tijdje op zich laten wachten...


Ik heb elke dag deze week iets gedaan, ben begonnen met het patroon maken van de bh en slip. Stofjes en picotjes erbij gezocht en starten maar.


Het maken van de bh blijft me toch nog erg veel tijd kosten, maar geeft niet het houdt me van de straat. Gisteravond is de bh afgerond, ben best blij met het resultaat.

Rozenjurkje

Ik heb de smaak weer te pakken, ben volop bezig met patronen te tekenen. Samen met behulp van mijn vriendin Renate, die me ontzettend goed h...