zondag 1 januari 2017

Mijn Uitdaging voor 2017


Allereerst, de beste wensen voor 2017.

Op FACEBOOK liet ik onderstaande foto's zien van mooie, chique, sexy bh's. 
De uitdaging:  elke maand een bh's uit te werken, zelf je patroon tekenen, of een kooppatroon gebruiken om een patroon van te maken. 


Wie van jullie vind het leuk om mee te doen?😀 Dit moodboard heb ik samengesteld ter inspiratie. Je mag mijn moodboard gebruiken, maar je mag natuurlijk ook je eigen moodboard samenstellen. 


Hierbij de bh nogmaals uitvergroot, dit wordt mijn 1e uitdaging, althans ik ben vanmiddag gestart met de bh en ben al een heel eind op weg. In onderstaande bh zit 'boning' verwerkt, dat ga ik niet doen, ik heb o.a. mooi satijn elastiek, zijde en heel mooi tulekant gebruikt. 
Binnenkort zullen jullie het resultaat wel zien...

3 opmerkingen:

Jos van Kloska! Creatief zei

Ik wens je een prachtig en creatief 2017 toe Diana!

Misschien doe ik wel met je mee, elke maand een bh maken. Het zal niet zelf getekend zijn, maar elke maand een patroon gebruiken is wel een leuke uitdaging en materiaal genoeg hier ;-)

corina zei

Voor jou ook een mooi en creatief 2017.

Ik weet niet of ik met je mee ga doen, ga wel een poging wagen en ben al gestart met twee tegelijk.

Je hebt in elk geval een mooi moodboard gemaakt, de eerste is een aparte bh ben heel benieuwd naar jou uitwerking ervan.


Alice zei

Ook voor jou een goed, gezond, gelukkig en zeker een creatief 2017 toegewenst. Ik heb ook wat voornemens voor 2017 dat in ieder geval met lingeriemaken van doen heeft, maar om het op te schrijven..... Leuk dat jij dit initiatief start en de uitdaging aangaat om elke maand een patroon uit te werken. Ik ga je met belangstelling volgen!

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...