zaterdag 22 december 2012

VerjaardagscadeauVoor mijn peettante haar verjaardag heb ik een set gemaakt, ze was een poosje geleden bij me langs gekomen om haar maten op te nemen. Ik kreeg cart blanche met de stofjes en kantjes, dat is natuurlijk het allerleukste. Ze heeft me gevraagd om 2 bh's voor haar te maken.
Haar eerste bh is inmiddels klaar, het is een zwart-witte (mille fleurs printje) bh geworden met rode accenten. Ik heb een hele gave applicatie gebruikt in het middenvoorpand. De cups zijn van een patroon van Merckwaerdigh, ik heb mijn eigen romp gebruikt, we hebben dezelfde maat.
Voor mijn tante zijn de cups helemaal gevoerd met padding en ik heb voor mezelf een bh met gedeeltelijke paddingvoering gemaakt, alleen de ondercup. Ik dacht dat ik voor mezelf een grotere cup nodig had...mijn bh was iets te groot geworden, ik heb het nog kunnen corrigeren. Ik werk de laatste tijd veel met niet rekkende materialen, dan valt de cup vaak iets anders uit.
De set is afgezet met rode picot, dat geeft net een beetje extra pit.

Hele fijne feestdagen en een gezond en creatief 2013

For my godmother's birthday, I made ​​this set, it was a while ago to see me come to her measurements to record. I got cart blanche with the fabrics and lace, which is of course the most fun. She asked me to make two bras for her.
Her first bra has finished, I used a black and white (mille fleurs PCB) bra become with red accents. I have used a very cool application used in the center front. The cups are a pattern of Merckwaerdigh, I used my own body, we have the same size.
For my aunt the cups are fully lined with padding and I got myself a bra with padding lining partially made​​, only the lower cup. I thought myself a larger cup needed ... my bracups are too big, It is corrected now. I work a lot lately with non stretchy materials, then the cup is often something different.
The set is trimmed with red picot, for a little extra spicy look.

Have a Merry Christmas and a healty, creative 2013

10 opmerkingen:

simoneannemone zei

Je peettante zal blij zijn met dit setje!
Mooie combinatie van stoffen en kleuren. En de applicatie geeft het weer net dat extra's.

Ik wens jou ook een heel gezond en creatief 2013!

Saskia

Marian zei

Dit is een hele mooie,aparte en smaakvolle set geworden...mooi stofje, en het kantje past er mooi bij...
Die applicatie ...ik dacht in eerste instantie dat het een rijgvetertje was...maar dat is niet, je hebt weer nieuwe mogelijkheden ontdekt, met die applicaties...

La Mona zei

I like this design with the different colours, and the cording especially - you know :-).

Emma zei

GAAAAAF.
Wat leuk zeg zo'n moderne peettante.
En die applicatie wat staat dat lekker pittig.(waar komt die vandaan?)Die rode accenten maken het ook helemaal af.
Weer een super geslaagd project.

fijne feestdagen.
groetjes Emmy

Jos zei

Heb je nog een peettante nodig, haha, wat een super setje, helemaal mijn smaak. Wat zal ze blij zijn en wat leuk dat je de vrije hand kreeg....dat is aan jou wel besteed!

Couture Carrie zei

Absolutely love this print!
And the corset detailing on the bra is spectacular!

xoxox,
CC

corina zei

Dat is een mooi setje geworden, heb de applicatie van dichtbij gezien is erg mooi geworden. Het rode accent geeft het inderdaad net dat beetje pit.

Corina

TIALDA zei

Wat een mooi stofje!! En prachtig setje. Daar zal ze blij mee zijn. En de applicatie is net de eifel toren! Grappig

Firewoman zei

Wat een mooie set. Dit zal zeker in de smaak vallen. De applicatie komt goed tot zijn recht. Waar haal je het toch iedere keer vandaan?!

Kim zei

Ziet er weer mooi uit Diana. Die applicatie is erg leuk! Ook de rode accentjes maken het setje af. Mooi.

Zaza Zebra Bikini

Het lijkt wel een eeuw geleden, dat ik iets gepost heb op mijn blog...niet dat ik niets gedaan heb, in tegendeel, heb me een slag in de ron...