donderdag 25 oktober 2012

21 november Ladies Night in the Kentering te Rosmalen

Woensdag 21 november gaat het gebeuren, dan sta ik met een stand op de Ladies Night in De Kentering te Rosmalen. Meer dan 35 standhouders en gratis entree.
Ik heb er heel erg veel zin in. De voorpret door mooie lingerie te maken in verschillende maten, stofjes uitkiezen, nadenken over ontwerpen, patronen maken in verschillende maten. Heeel veel werk, maar zo leuk om te doen. Gelukkig had ik nog een aantal basispatronen liggen, die ik kan gebruiken. Mijn collectie begint al een beetje vorm te krijgen, ik heb nieuw elastiek besteld, dus kan nog niet alles afmaken. De bustiers zitten al in elkaar maten XS t/m XL, ze moeten dus nog afgewerkt worden.

Voor mijn operatie aan mijn voet was ik begonnen aan een wedstrijdbikini voor Roxanne. We waren bijna klaar, maar helaas is het project stopgezet, wegens persoonlijke omstandigheden van Roxanne. Ik leef erg met haar mee.

Lichamelijk gaat het iets minder, als ik om de dag iets doe, dan kom ik er ook. Eind september is er een mortons neuroom verwijderd uit mijn voet, dit zou in de loop van de tijd pijnreductie moeten gaan opleveren. Dat gaat al best goed, het lopen gaat steeds beter.

Mijn rug wordt 6 november behandeld, er worden dan een aantal facetgewrichtjes behandeld, dat zou pijnvermindering in mijn bil moeten gaan opleveren. Vandaag is er een proefbehandeling uitgevoerd, er werden op 3 verschillende plaatsen in de onderrug pinnetjes in de rug geplaatst en middels stroomstootjes werd er bepaald of de juiste gewrichtjes werden behandeld.De anesthesist had de juiste plaatsen te pakken en heeft verdoving ingespoten. Ik moest een half uurtje wat oefeningen doen en dingen doen, om pijn op te wekken. Het resultaat was, dat ik praktisch geen pijn meer voelde, was dus verrukt van het resultaat. Ik heb met de arts het resultaatr besproken en gevraagd of hij nog 1 niveau verder zou kunnen zakken, omdat ik geen last bovenin de onderrugAls dat weer achter de rug is, kan ik er weer een poos tegen. Laatste keer, dat ik deze behandeling heb gehad is in 2008 geweest.
Daar heb ik toch best lang baat bij gehad. Met een beetje geluk, gaat de behandeling weer lang mee. Ik ben nu aan het leren om eerder mijn grenzen aan te geven, dus eerder aan de bel te trekken. :-)7 opmerkingen:

Angela zei

oohh wat leuk/spannend/super!!
Sterkte met je rug.

simoneannemone zei

Leuk dat je meedoet aan de Lady's Night. Heel veel succes!

Fijn om te lezen dat het beter gaat met je voet en dat de (proef)pijnbehandeling voor je rug resultaat lijkt te hebben.

Grenzen erkennen en en herkennen moet je leren, met vallen en opstaan.

Saskia

Diana Nuland van zei

Dank jullie wel. :-)

Saskia, weet jij alles van hé, ooit leren we het.

Marian zei

Leuk Diana, die Lady's Night, en knap dat je er ook gaat staan!!
En fijn dat je proefbehandeling werkt..dan weet je alvast zeker dat je er iets mee op schiet..

Jos zei

Kenmerk van een groots lingeriemaakster is dat ze pijn in haar rug heeft zullen we maar denken, haha.

Fijn om te lezen dat je voelt dat de behandeling baat heeft, zal voor je duimen.

Ga je ook echt proberen te verkopen tijdens de Ladies Night, of is het meer ter promotie van je bedrijfje?
Heel veel plezier (en klanten) in ieder geval toegwenst!

Diana Nuland van zei

Hoi Jos, ik kan geen blozend poppetje toevoegen...
Ik ga echt proberen wat te verkopen, mijn collectie is langzaam aan het groeien. Met de nodige rust tussendoor is het goed te doen.

Couture Carrie zei

What fun, darling!

xoxox,
CC

Bikini voor mijn zusje

Maakte vandaag deze bikini voor mn zusje, had best weer een beetje angst om weer bikini's te maken, omdat het al zolang geleden was....m...