zondag 13 mei 2012

aanpassing bh-hemdje, patternmaker

Dit hemdje had ik voor mijn vriendin Irma gemaakt. Ik heb een aanpassing gemaakt, omdat het hemdje een beetje bloot was. Om te dragen onder een leuk jasje of als topje met mooi weer. 
Mv was ietsje te breed, dus dat heb ik een beetje ingenomen. Verder heb ik een stukje stof achter de cups gestikt, zodat er geen inkijk meer is. De bovenkant heb ik afgewerkt met een paspelelastiekje.
Ik moet het nog even rustig aan doen, ik heb afgelopen woensdag een paar triggerpoint injecties gekregen voor mijn rug en voet. Ik vind het wel erg moeilijk om niet enorm verveeld te raken.
Vanaf afgelopen vrijdag probeer ik elke dag een stukje te lopen, heb daarbij gezelschap van mijn katten, die vinden het leuk om mee te wandelen. Dat gaat redelijk goed, ik kan nog niet zo ver. 
Nu ik toch nog niet zoveel kan doen, heb ik Patternmaker weer opgepakt, Sannalin heeft me een flink eind op weg geholpen met uitleg over hoe je curves moet toepassen. Deze cups heb ik al getekend, ze zijn uitgeprint en ik heb ze aan elkaar geplakt. De maten komen overeen met de cups die ik allemaal met de hand getekend had. San, bedankt er is weer een glimlach op mijn gezicht, ik verveel me een stuk minder. Dit kan ik lekker op de bank doen, labtop op de leuning, voeten de lucht in en onder het relaxen toch iets doen.

5 opmerkingen:

Sannalin zei

Goed bezig!

corina zei

Daar zal je vriendin erg blij mee zijn is een heel mooi bh hemdje geworden. Vind het ook erg leuk dat je een andere kleur voor de cup hebt gebruikt en ook het paspel elastiek is erg leuk.

Emma zei

Mooie aanpassing is dat geworden. Vraagt veel van je creatriviteit om een oplossing te bedenken, maar dat is jou wel toevertrouwd:-)
Jij bent snel groot geworden....dat je nu al met pattermaker kunt werken.
Gaaaf joh.en succes met je herstel

Jos zei

Diana en stilzitten is geen combinatie. Gelukkig kan je nu met patternmaker aan de slag en doet je koppie het ook, dan komen straks weer de mooiste creaties onder de naaimachien vandaann.

Mooi opgelost met het hemdje en wat heb je een mooie kleuren gebruikt!

Hoop dat je snel weer op de been bent!

Christine's Lingerie zei

Heel mooi het bh hemdje !
Hoop dat je weer snel op bent.

Zaza Zebra Bikini

Het lijkt wel een eeuw geleden, dat ik iets gepost heb op mijn blog...niet dat ik niets gedaan heb, in tegendeel, heb me een slag in de ron...