woensdag 7 maart 2012

dag Zwabber
Deze post wil ik wijden aan mijn trouwe vriend Zwabber. Hij is bijna 15,5 jaar bij me geweest. Altijd een beetje een zorgkatje geweest, maar toch een o zo'n taaie rakker. En een liever karakter kun je je niet voorstellen.
Hij was ongeveer 4 maanden toen ik hem bij de fokker ophaalde, het was een feest om hem mee te nemen. Hij vond het geweldig om met me mee te mogen, hij zat gezellig in het kattemandje te spinnen en hij leek wel te kunnen kletsen. Hij keek me met die enorm grote ogen aan en vanaf dat moment was ik helemaal verknocht aan hem.
Thuis gekomen mocht ie kennis maken met de andere katten, die vonden hem eerst maar niks, maar hij vond hen geweldig. Het duurde niet lang of hij had het ijs gebroken bij de rest.
Hij ging zelfs mee op vakantie samen met zijn vriend Poetsie, heerlijk vonden ze dat (niet de reis). Lekker spelen in de natuur en bij ons zijn. Nadat zijn makker Poetsie overleden was, zijn we op zoek gegaan naar een nieuw maatje voor hem.
Dat werd Sepke, de zwarte poes, wat was ie blij met zijn vriendinnetje. Een heerlijke spring in het veld en wel een beetje druk voor hem, hij deed zijn best om haar bij te benen.
Uiteindelijk hebben we voor een beetje rust onze Baily gehaald, daar werd ie ook erg hecht mee.

12 opmerkingen:

Kim zei

Wat een mooi, lief beestje! Dat je zo ontzettend dol kunt zijn op die beestjes he. Ze zijn geweldig! Allemaal n eigen karakter, zo bijzonder! Leuk om je postje te lezen!

Handige Handjes zei

Zwabber was een prachtige kat...koester de herinneringen aan hem. Sterkte met het verlies van Zwabber...

Jos zei

Het blijft heel verdrieitg om afscheid te moeten nemen van zo'n lieverd, maar gelukkig heb je heel veel goede herinneringen om aan terug te denken. Sterkte!

Ineke zei

Heel veel sterkte! Afscheid nemen is altijd moeilijk vooral omdat hij zo bijzonder was.

corina zei

Valt niet mee om afscheid te nemen van je trouwe Zwabber, veel sterkte.

groetjes Corina

Emma zei

Ach wat een lieverd.
Waarom blijven ze toch niet een mensenleven lang je vriendje?
Wat zul je verdrietig zijn.
Je hebt vast heel veel mooie momenten samen met hem gehad.
Het spijt me voor je.

Kim zei

Ik heb nu pas door dat Zwabber er niet meer is :( Wat erg. Ik weet hoe het voelt... sterkte. Gelukkig heb je hele fijne herinneringen aan jullie lieve kroellie.

Marian zei

OOOhh Diana, veel sterkte, het doet pijn hé? Maar je hebt prachtige herinneringen aan je lieve Zwabber.
Hij heeft een fijn leven bij je gehad,(mocht dus zelfs mee op vakantie) dat weet ik zeker..en is je daar ook dankbaar voor hoor.

15.5 jaar, dat is toch lang, ben daar maar blij mee, wij hebben nog nooit geen 1 kat gehad die zo oud geworden is..

Weet je wat onze zoon laatst zei?
Ik wil straks geen huisdieren...want het doet pijn als ze doodgaan, en ik wil die pijn niet, dus dan maar geen huisdieren...

Alice zei

Mooie foto's en herinneringen heb je geplaatst over je poes. Als medepoezenliefhebber, begrijp ik het dat de gezelligheid en "aanspraak" zult missen.
Groeten, Alice

Diana Nuland van zei

Dank voor jullie hartverwarmende reacties.
Ik zal mijn vriend enorm missen, we hadden een heel bijzondere band. Dat neemt niemand meer van ons af. :-D
Marian, ik kan de reactie van je zoon helemaal voorstellen, maar je krijgt ook zo enorm veel mooie herinneringen voor terug.

Diana Nuland van zei

Kim, trek het je niet aan, ik had het ook niet helemaal duidelijk door laten schemeren. Ik vond je reactie gewoon lief. :-D

Couture Carrie zei

Beautiful kitties!

xoxox,
CC

Mouwen maken met een splitje

Ik ben bezig met een jurk met een driekwart mouwtje, ik heb het patroon zelf getekend, ik heb meerdere workshops via Blueprint gevolgd van S...